07 februari, 2017

Haakpatronen - Valentijn

Volgende week is het Valentijn. De dag waarop we de mensen om ons heen laten weten hoe veel we om ze geven en van ze houden. Hieronder een aantal ideetjes om te haken voor de mensen die dicht bij je staan.

Als eerste een gehaakt hart met een bloem in het midden. Maak er een boekenlegger van of een slinger met hartjes in meerdere kleuren. Haak ze van "Catona" of "Limone". Gratis, engelstalig patroon.
Deze granny square heeft een hart in het midden. Maak er bijvoorbeeld een kussen mee. Haak je het met "Sunkissed" of "Catona Denim" dan krijg je een mooi verwassen effect. Gratis, engelstalig patroon.

Of haak een mooie roos. Of een heel boeket! Met "Maxi Bonbon" wordt het heel fijntjes.
Engelstalig kooppatroon.

En wat dacht je van gehaakte bonbons in een hartjesdoos? Ik zou ze haken met "Catona", dan blijven ze lekker stevig. Gratis engelstalig patroon.

Uiteraard mag mijn eigen Valentijnskrans niet ontbreken in dit rijtje, hoewel je die niet echt in een weekje haakt. Het patroon vind je in mijn boek en er is ook een materiaalpakket voor met alle benodigdheden (exclusief patroon).

En staat er iets voor je tussen? Ga je iemand plezieren met een handgemaakt cadeautje? Of vertel je je geliefden elke dag dat je van ze houdt?

Marjolein

2 opmerkingen:

 1. Hier geen Valentijn. Mijn man is ook jarig rond die periode en een verjaardag vieren vind ik veel belangrijker!
  Mooie haak ideetjes, toon je in dit blogbericht.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verjaardagen zijn inderdaad veel belangrijker! Dan haak je toch een mooi hartje voor je man als verjaardagscadeautje?

   Verwijderen