19 januari, 2017

Lelijke truiendag

De Engelse traditie om met Kerst een "foute" trui te dragen is al langer bekend. Vandaag mag het in Nederland ook: trek je foutste, lelijkste maar waarschijnlijk ook comfortabelste trui aan want vandaag is het "Lelijke Truiendag". Deze dag begon als grap tussen enkele collega's en beleeft dit jaar - dankzij de aandacht die radiostation 3FM er aan besteedde - zijn 5e keer.
Je kan het evenement volgen via Facebook en Twitter. Heb je ook een "foute" trui? Met neonkleuren, vreemde prints of grote schoudervullingen? En heb je zin om mee te doen? Maak dan een selfie van jou met je trui en plaats hem op de Facebookpagina van Lelijke Truiendag!

Marjolein

2 opmerkingen:

 1. Oei....volgens mij heb ik nog eens zo´n spencer (!) gehaakt in de seventies.....en het zou mij niet verbazen wanneer deze over een aantal jaren weer in het straatbeeld verschijnen ;-)
  groet!
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O jeetje, de spencers van een ver verleden. Toen waren ze vast helemaal in in die oranje-bruine kleuren. Of deze specers echt lekker zaten? Ik heb toch een beetje mijn twijfels als ik naar de foto kijk.
  Misschien zouden ze nu nog kunnen, maar dan in moderne kleuren en met moderne garens. Kleine aanpassingen en ze zijn opeens niet (zo) lelijk meer.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen