04 april, 2015

Sophie's Universe - week 6

Tussen alle haakprojecten door probeer ik zo af en toe ook tijd te vinden om aan Sophie verder te werken. Zij heeft mijn hart toch wel gestolen maar heel veel tijd heb ik helaas niet voor haar. Van de week zag ik echter kans om iedere dag een toer te haken zodat ik nu deel 6 van het patroon af heb.

Zoals je ziet worden de hoeken steeds verder afgehoekt en krijgt ze langzaam de vorm van een achthoek. De toeren van deel 6 vormen langs de lange kanten een soort Gothische bogen met daarin weer een rij tulpjes.

De korte kanten hebben nu een lange steel met blaadjes gekregen. Spannend wat daar verder mee gaat gebeuren!De kleuren die ik voor deze toeren heb gebruikt zijn de volgende:

Schachenmayr Universa

Toer 46 en 47: 102 Cream
Toer 48: 170 Mint
Toer 49: 152 Jeans
Toer 50: 149 Violet
Toer 51: 167 Aqua Haze
Toer 52: 102 Cream
Toer 53: 134 Soft Pink

Ik word helemaal blij als ik naar Sophie kijk! Ik hoop met Pasen tijd te hebben om aan deel 7 te beginnen. En als die af is, laat ik het natuurlijk weer aan je zien!

Marjolein

3 opmerkingen:

  1. Sophie wordt mooi! Lijkt me wel ingewikkeld. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Sandra! Het patroon is zeker een uitdaging, maar wel een hele leuke. En met de duidelijke uitleg en vele foto's is het heel goed te doen. Gewoon proberen zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen