20 april, 2015

Scheepjes CAL - Flights of Fancy


Inmiddels heb je er vast wel over gelezen op internet/facebook of heb je er elders over gehoord: de nieuwe CAL van Scheepjes. "Flights of Fancy" heet hij en hij start op woensdag 10 juni. Gedurende 11 weken haken we met z'n allen een prachtige wrap/omslagdoek ontworpen door Annelies Baes.

Het garen dat gebruikt wordt in deze CAL heet "Linen Soft" en is gloedje nieuw. Het is een menging van linnen, katoen en acryl en ziet er echt prachtig uit. De draad is dicht getwijnd waardoor het supergoed haakt. En de kleuren zijn natuurlijk ook schitterend!Uiteraard heb ik de door Scheepjes samengestelde garenpakketten in mijn winkel staan en kan je ze vanaf nu reserveren. Vanaf 18 mei worden de pakketten naar de winkels verstuurd en natuurlijk verstuur ik de pakketten daarna ook zo snel mogelijk door.In het pakket vind je 15 bollen garen (7 van de hoofdkleur en 1 van de 8 overige kleuren), 1 Scheepjes label en een eco draagtas van Scheepjes. De tas vraagt er trouwens om gepimpt te worden met een gehaakte hoes!

Naast het garenpakket heb je alleen nog een haaknaald 4,0 mm nodig. Nu alleen nog een keus maken tussen de drie pakketten. Heb jij al een favoriet? En ga je ook meedoen?

Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten