15 november, 2014

Tada! - Ketting Col - nieuw patroon

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwste patroon: de "Ketting Col"!

De "Ketting Col" bestaat uit allemaal kettingen met daartussen dichte stroken met bobbels. Het geheel ziet er misschien ingewikkeld uit maar ik verzeker je dat het dat niet is! Als je lossen, vasten en stokjes kan haken, kan je ook de "Ketting Col" haken.

De "Ketting Col" heb ik ontworpen voor het prachtige garen "Scarlett" van Schachenmayr Select. Dit mooie, pluizige garen bestaat uit een zacht netje van polyester dat gevuld is met losse alpaca-, wol- en acrylvezels. Dit alles samen zorgt voor schitterende diepe kleuren met prachtige gouden of zilveren glittereffecten. Het garen is zeer licht met toch een dikke draad zodat je met een dikkere haaknaald snel een prachtig project maakt. Behalve voor de "Ketting Col" kan je het garen natuurlijk ook gebruiken voor een chic vest of wat dacht je van  een stoere bolero?

Trouwens, bij de aanschaf van de benodigde twee bollen "Scarlett" krijg je het patroon van de "Ketting Col" gratis! En mocht je het patroon wel willen hebben maar het liever met een ander garen haken dan kan dat ook. Het patroon is ook los verkrijgbaar voor slechts € 3,00.

Nog even wat bijzonderheden over het garen:

Schachenmayr Select "Scarlett"
Samenstelling: 33% wol - 22% polyacryl - 21% polyester - 14% polyamide - 10% alpaca
Gewicht per bol: 50 gram

Looplengte: 120 meter
Naald: 6,0 - 7,0 mm
Wasvoorschrift: machinewasbaar op een wolprogramma - plat laten drogen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten