25 november, 2014

Pinspiratie: Kerstmuizen

Het duurt nog een maand voor het Kerst is, tijd genoeg om deze schattige muizen te haken! Ik ben er werkelijk helemaal verliefd op, wat een details zitten er in dit patroon! Het is een kooppatroon maar voor een paar Britse Ponden heb je dan ook heel veel patronen. De muizen mét slee staan op mijn ellenlange haakwensenlijst en als ik ze ga haken gebruik ik daar uiteraard "Catania" of "Limone" voor. Je kan het patroon hier vinden.

Volg mij op Pinterest voor nog meer inspiratie!

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk! Pinterset staat inderdaad vol inspiratie, maar ik zie dat jouw blog daar ook een mooie bron voor is; ik heb zelfs al jouw kerstballen vanmiddag gepind zonder je blog ooit gezien te hebben, maar nu ik die eenmaal ken, blijf ik mooi hangen, veel te leuk om iets te missen :-)
  En als ik even tijd heb ga ik misschien wel meedoen met de cal ;-) Dank je wel voor de patronen alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Angélique, wat leuk om te horen hoe je op mijn blog bent beland! Ik zou zeggen: welkom. En als je de kerstballen maakt, mail dan een foto door. Ik plaats ze dan aan het einde van de CAL allemaal in één bericht. Marjolein

   Verwijderen
 2. Hallo Angélique.
  Deze muizen met arreslee zijn inderdaad super leuk. Ik wil dit patroon graag hebben. Maar op de site van ravelry kun je dit patroon niet via Ideal betalen.
  De betaal mogelijkheden die worden aangegeven daar beschik ik niet over. Weet jij een andere manier om aan dit patroon te komen?
  Ik hoop het want het is zo leuk.

  Voor jou alvast heel veel plezier met het maken en ik hoop dat je een tip voor me hebt.

  Hartelijke groet,
  Annemiek Zwegers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Annemiek, nee helaas weet ik niet of je het patroon ergens anders kan kopen. Misschien kan je contact opnemen met de ontwerpster en kan zij je verder helpen?
   Marjolein
   de Haakbaak

   Verwijderen