14 maart, 2016

Temperatuurdeken deel 2

Tijd voor een update van mijn temperatuurdeken. In dit bericht vertelde ik je al over het concept van de temperatuurdeken en liet ik je de kleuren zien die ik gebruik.Vandaag laat ik je zien hoe mijn deken er uit ziet na bijna 2 maanden. Ik loop een klein beetje achter doordat ik op dit moment even heel andere dingen aan het haken ben. Hopelijk kan ik je daar binnenkort meer over vertellen.Maar nu de temperatuurdeken. Ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Eén vierkantje per dag is niet zo veel en daardoor goed te doen, al hoe wel ik er nu een aantal moet inhalen. Misschien deze week toch maar even doen. Voor je het weet loop je een heel eind achter en dan is inhalen ineens een stuk lastiger.De kleuren veranderen nog niet zo heel erg veel maar je kan wel heel goed zien dat we één uitzonderlijk warme dag voor de tijd van het jaar hebben gehad. Eén vierkantje is namelijk groen en die kleur staat voor een temperatuur van 13 tot 15 graden. En dat in januari!
Verder zie je ook één wit vierkantje. Dat vierkantje is de overgang tussen twee maanden. Zo is makkelijker terug te vinden wat de maanden zijn én je haakt meer vierkantjes waardoor je deken wat groter wordt.

Marjolein

6 opmerkingen:

 1. Ingrid Vogelzang14 maart, 2016 14:56

  Wat een idee.....leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij wordt mooi!!! Zelf ben ik hem ook aan het maken in de linen stitch. En over een ander jaar. Dus ik ben al in juli aangekomen. Veel succes nog.
  Groetjeas Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt ie mooi!!!! Jammer dat ik er niet aan begonnen ben!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tot nu toe wordt hij mooi. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi dat je aan het einde van het jaar precies kunt zien welk weer we hebben gehad. Het wordt echt mooi.
  Im ben benieuwd waar je mee bezig bent. Misschien met de voorbereidingen voor nog een haak- of breiboek of een eigen CAL?

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen