18 maart, 2016

Pinspiratie - aapje

Dit jaar is het jaar van de Aap in China. En daar heb ik niets op tegen. Ik ben dol op aapjes, zeker als het om mijn kinderen of gehaakte exemplaren gaat! Speciaal voor het Chinese jaar van de Aap ontwierp Stephanie Jessica Lau dit schattige beestje mét banaan. Het patroon is gratis, in het Engels maar met heel veel foto's om te laten zien hoe je hem moet maken en in elkaar zetten. Zowel armen, benen als staart zijn voorzien van ijzerdraad zodat je hem in allerlei posities kan zetten.

Foto van Stephanie Jessica Lau

Voor een mooi klein aapje haak je hem met "Catona". Wil je hem groter? Kies dan voor "Bravo" of "Colour Crafter".

Marjolein

P.S.: er is géén Nederlandse vertaling van het patroon.

5 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdje. Heb hem gelijk opgeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is wel een Nederlandse vertaling en die staat er ook bij op de website. ;-)
  http://www.allaboutami.com/monkey

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben pas begonnen aan dit lieve aapje, maar ik kom niet uit met het patroon. Het gaat over het stuk waar je van wit naar bruin overgaat en van 55 steken naar 67 steken moet. Er staan 12 meerderingen beschreven, maar je moet in de 6e steek beginnen en dan blijf ik steken te kort komen. Iemand een oplossing voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben pas begonnen aan dit lieve aapje, maar ik kom niet uit met het patroon. Het gaat over het stuk waar je van wit naar bruin overgaat en van 55 steken naar 67 steken moet. Er staan 12 meerderingen beschreven, maar je moet in de 6e steek beginnen en dan blijf ik steken te kort komen. Iemand een oplossing voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen