13 januari, 2016

Mijn boek "Kransen haken" - sneak peek 3

Vandaag laat ik je de derde krans zien uit mijn boek "Kransen haken": de herfstkrans.


Een krans vol kleur, precies zoals het er bij ons in de tuin of in een herfstbos uit ziet als de zon op de verkleurde bladeren schijnt. Uiteraard horen er ook eikeltjes, bessen, elzenpropjes en paddenstoelen in.
Eén van mijn favoriete bloemen in de herfst is de herfstaster. Kleine bloemetjes die prachtige paarse kleuraccenten toevoegen aan al het goud, rood en bruin.

En natuurlijk een spin. Onze tuin zit er vol mee in de herfst.

Marjolein

Alle foto's zijn gemaakt door fotostudio Gerhard Witteveen Fotografie.

P.S. het boek is op de Handwerkbeurs in Zwolle (11 t/m 14 februari 2016) voor het eerst te koop! Op vrijdag 12 februari ben ik van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de stand van Wolhalla om het boek te signeren. Ik heb dan ook haakpakketten bij me van alle kransen.

5 opmerkingen:

 1. Wauw! Deze is prachtig!
  Jammer dat je zo veraf zit want anders kwam ik zeker langs.
  Heb interesse in jouw boek en hoop deze snel te kunnen aanschaffen.
  Veel succes!!!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Wat super leuk. Ik wil je boek echt heel graag hebben. Helaas kan ik waarschijnlijk niet op vrijdag naar de handwerkbeurs. Zijn er andere dagen ook haakpakketten voor de kransen bij de stand van wolhalla??? Zou leuk zijn. Ik ga hem in ieder geval aanschaffen. Super leuk. Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Emily,
  Wij zijn met Wolhalla op alle dagen van de beurs aanwezig hoor. En mijn dochter Marjolein (ben zo trots op haar!!) laat een prettige stapel gesigneerde boeken liggen voor de dagen dat zij er niet is. Dus dat komt helemaal goed!
  Jo An
  www.wolhalla.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt prachtige kransen ontworpen met al die kleine details. Ik ben benieuwd hoelang het duurt om één krans te maken. Het lijkt me een flinke haakwerk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Vooral al die details als eikels, een spinnetje, blaadjes, ect. Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen