07 januari, 2016

Mijn boek "Kransen haken" - sneak peek 2

Inmiddels heb ik de eerste proefversie van mijn boek gecorrigeerd. Het wordt prachtig! Nog even en ik kan het boek echt in mijn handen houden. Spannend!

Omdat het bijna zo ver is dat het boek klaar is, ligt ik vandaag weer een tipje van de sluier op en laat ik je de zomerkrans zien.

Foto door Gerhard Witteveen Fotografie

Een krans vol zomerkoninkjes, geïnspireerd door de aardbeien die mijn man kweekt in zijn kas. Ik ben er dol op! Verder zie je ook nog korenbloemen, vlinders en ergens zit één rups. Kan je hem vinden?

Marjolein

P.S. het boek is op de Handwerkbeurs in Zwolle (11 t/m 14 februari 2016) voor het eerst te koop! Op vrijdag 12 februari ben ik van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de stand van Wolhalla om het boek te signeren. Ik heb dan ook haakpakketten bij me van alle kransen.

8 opmerkingen:

 1. Wauw mooi hoor! Ik krijg gelijk zin in de zomer ;) ik ben benieuwd naar je boek. Ik ben niet alleen haakverslaafd maar ook haakboeken-verslaafd haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow die is mooi geworden! Super! Ben nu al benieuwd naar je boek.
  Groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow die is mooi geworden! Super! Ben nu al benieuwd naar je boek.
  Groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Marjolein,
  Wauw, wat een mooie krans. En wat een werk. haha. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw boek, wanneer kwam het ook alweer uit??? Een hele fijne vrijdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het boek ga ik beslist kopen hoor. Wat zijn ze prachtig. Met die aardbeien krijg je gewoon zin in de zomer hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen