08 februari, 2016

Mijn boek "Kransen haken" - nu te bestellen

Jaaaa! Eerder dan verwacht bracht de postbode mij een aantal dozen met boeken. En niet zomaar boeken, maar mijn eigen boek!





















Hoe gaaf is dat om je zelfgeschreven boek voor het eerst vast te houden. Ik zal het je zeggen: super gaaf!

Vanaf vandaag kan je hem bij mij in de winkel bestellen. En wil je hem gesigneerd dan kan dat natuurlijk ook. Geef dat dan even aan bij je adresgegevens in het vakje "opmerkingen".


















Ga je vrijdag 12 februari naar de Handwerkbeurs in Zwolle? Dan vind je mij bij de stand van Wolhalla (stand 22) waar ik mijn boek voor je signeer. Ik verkoop dan ook materiaalpakketten voor iedere krans. Deze zijn zolang de voorraad strekt ook op zaterdag en zondag bij Wolhalla verkrijgbaar. Daarna kan je ze bestellen via mijn winkel.
Het boek is overigens op donderdag al te vinden bij Wolhalla, alleen dan helaas zonder handtekening...

Marjolein

9 opmerkingen:

  1. Fantastisch, lijkt me echt super om je eigen 'kindje' in handen te kunnen houden. Gefeliciteerd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jouw eerste boek. Echt iets om trots op te zijn. De komende tijd gaan we vast op veel plekken leuke kransen tegen komen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een dikke proficiat! Is vast en zeker een heel speciaal gevoel als je je eigen boek voor het eerst in uw handen krijgt. Ben benieuwd naar jouw boek :-))

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd! Geniet van het gevoel om je boek voor het eerst vast te houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Marjolein, vandaag jouw boek samen met het pakket voor de valentijnskrans gekocht op de beurs in Zwolle. Hij zag er zo mooi uit dat ik meteen "verliefd" was. Hoop dat mijn eindresultaat ook zo mooi wordt.

    Groetjes Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Can you get any of the wreath patterns in ENglish? I particularly want the Christmas one please. Love them! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I'm in the middle of translating the winter wreath in English but I can not tell when I will be finished. When it is finished it will be for sale in my shop, on Ravelry and on Craftsy.

      Verwijderen
  7. Na de winterkrans, heb ik zojuist de Valentijnskrans afgewerkt aan de hand van je boek. Ongelooflijk hoeveel leuke reacties ik al kreeg. Schitterend boek, goed uitgelegd en prachtige kransen! Als je nog boeken schrijft, schaf ik me die zeker weer aan!

    BeantwoordenVerwijderen