07 augustus, 2015

Pinspiratie - Striped Eyelet Wrap Sweater

Mijn oudste dochter wordt eind november 11 jaar en begint een heel eigen stijl te ontwikkelen wat betreft kleding. Omdat ik het leuk vind om kleding te naaien, maak ik veel van haar kleding zelf, uiteraard in samenspraak met haar aangaande kleuren, stoffen en patronen. Maar naast naaien vind ik haken (uiteraard!) ook heel erg leuk, zeker als ik dat kan combineren met het maken van kleding voor mijn kinderen. En toen kwam ik dit patroon tegen:

Het is eigenlijk meer een soort "recept" waar in uitgelegd wordt hoe je deze wikkeltrui maakt. Het patroon is namelijk aan te passen aan alle maten. Ik zou het zelf niet aantrekken maar het past helemaal in het straatje van mijn beginnende puberdochter! Nu moet ze alleen nog wel een kleurtje uitkiezen...

Het kooppatroon vind je hier. Ik wil de trui zelf gaan haken met Schachenmayr "Universa", OnLine "Nobiletta" of Scheepjes "Softfun Denim". Ik ben benieuwd waar mijn dochter voor kiest!

Disclaimer: ik heb geen enkele band met de ontwerper van dit patroon. Ik heb het (nog) niet zelf gemaakt en ik kan je niet vertellen of er een Nederlandse vertaling van het patroon bestaat.

4 opmerkingen:

 1. Echt een leuke wikkeltrui voor een pubermeisje die van leuke kleding houdt. Fijn in een lievelingskleur gehaakt. En natuurlijk passend bij de favoriete kleding.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! En lijkt me ook niet moeilijk te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik zal 'm ook eens aan mijn tienerdochter laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar, die tienerdochters met hun eigen smaak! Mijn dochter wordt binnen anderhalve week 10j en vertoont ook al puberkuren :-)
  Tof truitje heb je gevonden, succes ermee!
  Ps: ik volg je vanaf nu op Bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen