09 december, 2013

Cadeautje nummer 2: kerstboom patroon

Het is weer maandag en dat betekent tijd voor ons tweede cadeautje! Afgelopen weekend ben ik met man en kinderen naar het tuincentrum getogen en hebben we onze kerstboom gekocht. Hij staat op dit moment in de schuur om een beetje te acclimatiseren en komend weekend mag hij naar binnen. Als de lampjes er in zitten mogen de meiden helpen met het versieren van de boom. Altijd weer een leuk klusje om te doen! Omdat wij meer versieringen hebben dan er in één boom past, is het altijd weer een verrassing wat er in komt te hangen.

Wat dit nu allemaal met ons cadeautje te maken heeft? Nou, het is een patroontje voor een kerstboompje! Een heel schattig boompje dat op allerlei manieren versierd kan worden. Met kraaltjes, pailletten, slingers van glittergaren, bedeltjes noem maar op. Je kan er echt je eigen boom van maken.

Vergeet vooral onze actie niet die aan deze patroontjes gekoppeld is: als je één of meer van de gratis decemberpatroontjes maakt en ons een foto mailt, maak je kans op een waardebon van € 15,00 te besteden in onze winkel. Je kan je foto inzenden t/m 31 december.

Veel plezier!

Marjolein

Het bericht over het eerste patroontje vindt je hier.
Ons emailadres vindt je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten