14 oktober, 2016

Happy birthday Winnie the Pooh!

=> LET OP: dit zijn NIET mijn patronen! Ik verkoop ze niet. Volg de link die bij de patronen vermeld staat om op de verkoopsite uit te komen waar je ze kan aanschaffen. <=

Wie kent de verhalen van Janneman Robinson en zijn lievelingsknuffel Winnie de Pooh nu niet? Samen met zijn vriendjes beleeft Winnie de Pooh allemaal avonturen en dat al precies 90 jaar lang want vandaag is Winnie de Pooh jarig! Op 14 oktober 1926 verschijnt namelijk bij een Britse uitgever een kinderboek van Alan Milne met daarin de verhalen die hij aan zijn zoontje vertelde over de avonturen van zijn knuffels. En om dat te vieren heb ik een aantal leuke, mooie en lieve haakpatronen van Winnie en zijn vriendjes voor je opgezocht. Veel plezier er mee!

Mooie kooppatronen van Winnie en zijn vriendjes Tijgetje, Knorretje en Iejoor.
Deze kooppatronen zijn ook al zo mooi! Winnie the Pooh, Knorretje, Roo, Tijgetje en Iejoor.

Of wat dacht je van een leuke Winnie de Poo muts? Het gratis patroon vind je hier.
Of vier leuke applicaties. Leuk voor op een jasje of tas!En deze Tijgetje vind ik werkelijk fantastisch!En als laatste een serie mini's. Zo schattig!

8 opmerkingen:

 1. Winnie de Pooh al 90 jaar. De tekeningen en knuffels zijn tijdloos en blijven grappig en leuk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb een mail gestuurd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben op zoek naar de patronen van Winnie the Pooh in het Nederlands. Ik ben niet te beroerd om te betalen, maar zie alleen dat het in het Engels te krijgen is. Kunt u mij helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben op zoek naar patroon van teigetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, ik heb een vraag over het patroon van Poohbeer, hij ziet er prachtig uit, maar ik loop vast bij het haken van de achterpoortjes en daarna het aan het lijf haken. Ik ben niet onhandig, maar dit lukt niet. Heb jij hem gemaakt en zou je me willen of kunnen helpen? Je zou me erg blij maken, want de beer wordt voor een heel bijzondere persoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het patroon gekocht en ik kom er niet uit.... Ik krijg de benen niet aan het lijf gehaakt... 😱 Wie o wie ka me op weg helpen?? Het gaat om tijgertje...

  BeantwoordenVerwijderen