03 juni, 2016

Pinspiratie - barefoot sandals

Het is bijna zomer en dat betekent drankjes op je balkon of terras, dagjes naar het strand en bijna zomervakantie! En wat is er dan leuker dan op je blote voeten lopen. Heerlijk met je blote tenen in het zand, in het gras of op je balkon of terras. Vind je blote voeten iets té bloot? Kleed je voeten dan aan met deze barefoot sandals oftewel blote-voeten-sandalen. Niets onder je voet maar wel mooi versierd aan de bovenkant.

Gratis patroon in het Engels: Goddess Barefoot Sandals.Gratis patroon in het Engels: Barefoot Sandals.


Gratis patroon in het Nederlands: witte Barefoot Sandals.

Niet gratis maar wel heel erg mooi én in het Nederlands: Pauwen Barefoot Sandals.

Haak ze in restjes katoen in vrolijke kleuren of juist in één tint passend bij je zomerse outfit. Maak één paar of juist heel veel. Haak ze voor jezelf, je dochter of je buurvrouw. Ze zijn vlot klaar, met een avondje werk heb je zo een paar af. Hoe je het ook went of keert, met Barefoot Sandals zie je er ook op blote voeten zeer stijlvol uit!

Marjolein

2 opmerkingen:

 1. Hey Marjolein,
  Ohjah, de barefoot sandals. Ik zag ze een paar jaar geleden ook al eens en ik denk dat ik ze nu echt maar eens moet gaan maken. Ik loop vaak, in de zomer, op blote voeten door de tuin enzo. En leuk voor op het strand natuurlijk. Bedankt voor de inspiratie.

  Lieve groetjes en fijne avond,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen